Information og tips om Digital Foto Fremkaldelse Online

tirsdag den 3. februar 2009

Foto fremkalding - print selv eller outsource?

Naturligvis mest agenturer ville foretrække at håndtere alle deres digitale foto udskrivning i hus, men det er ikke altid praktisk. Erstatning blækpatroner kan være meget dyre, printerprocessen kan være meget tidskrævende med de fleste printere og personale kan udnyttes bedre end at blive tildelt for at se en printer, der tager så længe adskillige minutter for hvert foto for at udskrive.

Du kan sætte spørgsmålstegn ved outsourcing af noget så vigtigt som digital foto udskrivning, men de fleste organer var at gøre dette, da vi stadig var med konventionelle kameraer. I dag er der mange virksomheder, der leverer digital foto trykning. Mange kan du blot sende dem billeder, og de vil mail, du faktisk billeder, når de er klar.

Beslutningen om at holde digital foto udskrivning in-house eller outsourcing det bør afgøres af behovet i din afdeling.
Vælge en Digital Photo Printing Service

Hvis du vælger at outsource dit digitale foto udskrivning, at vælge de rigtige tjeneste vil være en vigtig beslutning.

Virksomheden bør du tjekke første vil blive den, du bruger til din film behandling før til at få et digitalt kamera. Når alt kommer til alt, valgte du sandsynligvis dem før, fordi de var troværdige.

Hvis anden grund kan de ikke gøre det, eller du beslutter dig mod dem, og søgningen begynder.

Dit valg vil være mellem en lokal fotografering gemme og en af online-tjenester.

Lokale Photography Stores for Digital Photo Printing

Fordelene for at vælge en lokal butik vil omfatte personlig, professionel service, prioriteret behandling, og mere kontrol. Bare sørg for, at de gør det in-house og ikke landbrug it out. Den væsentligste fordel bør det faktum, at kun specifikke, tidligere godkendte personale skal have adgang til billederne. Dette er en meget vigtig funktion for digitale foto udskrivning af grafiske scener og høj profil hændelser. Vi taler mere om dette senere.

Når det drejer sig om en lokal butik, er det en god ide at oprette en kontrakt med selskabet. Kontrakten kan fastsætte mange ting, herunder hvilke medarbejdere skal have adgang til de digitale fotos, privatlivets fred betingelser for at sikre, at ingen ekstra kopier af billederne er fremstillet eller distribueret, og dine billeder til at være de prioriterede job når det ønskes.

Online Digital Photo Services

Disse tjenester er kommet langt. De er hurtig, bekvem, pålidelig og økonomisk overkommelig. Ulempen er, at du har ingen idé om, hvem der ser den faktiske fotos. Disse tjenester bør undgås, når billederne er af grafiske scener eller potentielt højprofilerede hændelser. De bør være fint, men for andre hændelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Faste læsere